Om Hyllis

Återbruka mera!

Har du saker, poslin, elektronik, kläder, leksaker, böcker, mm som du inte behöver mer? I stället för att kasta användbara saker som du inte längre har någon användning för, kan de vara "guld värda" för någon annan. Samtidigt medverkar du till att bevara miljön på ett klimatsmart sätt.

Vi säljer dina saker

En mötesplats, ett forum för miljömedvetna. Vår målgrupp är miljö- och kostnadsmedvetna konsumenter som insett värdet av återanvändning. Många säljare under samma tak ger många fyndchanser, där du erbjudas att handla från många och betala allt i samma kassa. Ett nytt sätt att sälja.

Hur går det till

Boka en försäljningsplats hos oss. Se prislista för olika alternativ som vi erbjuder. Prismärk dina saker/varor med streckkods etiketter. Det ingår ett A4 papper med 27 st etiketter på. Vill du ha fler så kostar ett A4 ark 2 kr. Etiketterna är kopplade till dig och de uppgifter du lämnar till oss. Vi redovisar din försäljning och du får dina försäljningspengar insatt på ditt konto eller utbetalt kontant i den mån det är möjligt.

Utbetalning av ert båssaldo

Vi använder en tjänst från Swedbank för utbetalningar. Gå in på länken nedan, "Anmäl dina kontouppgifter". Följ instruktionerna så pengarna kommer till det konto som du vill ha pengarna på. Det gäller oavsett vilken bank du har. Detta är en säkerhetsrutin för dina utbetalningar.

 

Se länk till Swedbank här